למה רחובות:
"נולדתי וגדלתי בעיר לוד. תמיד אהבנו לבוא לרחובות כשהיינו נערים ונערות. כשגרתי בבאר שבע אחרי התואר הראשון, התחלתי ללמוד ברחובות, ומהר מאוד עברנו לכאן. בן זוגי נולד וגדל כאן. יש בעיר הזו קסם מיוחד ופוטנציאל עצום".
2 צפייה בגלריה
מגי סלע־וגר
מגי סלע־וגר
מגי סלע־וגר
(צילום: גיל וולפסון)
אז בבית הספר:
"למדתי תואר שני במדעי הקרקע והמים בפקולטה לחקלאות ובמכון וולקני. מכון וולקני הוא מקום קסום, מלא בצמחייה ירוקה, צל ושקט. המנחה שלי לשעבר, ד"ר מיכאל בוריסובר, הוא איש ידע עצום, חכם, מחודד, אבל קודם כל הוא בן אדם. חם, מכבד ואנושי. אהבנו לצחוק יחד, והיה לי תענוג לעבוד איתו".
אושפיזין בהזמנה:
"שניים, האחד הוא בן זוגי דני, ובייביסיטר, ששנים לא הצלחנו לבלות ערב בחוץ, רק שנינו. השני הוא בנימין זאב הרצל, הייתי שואלת אותו אם את זה הוא דמיין".
תוכניות לחג:
"עושים קצת מהכל. אצלנו אוהבים לצאת לטבע ולטייל אבל אני יותר מכוונת לפעילות משפחתית במקומות ממוזגים - הופעות, מסעדה טובה, לבקר את סבא וסבתא או סתם לנוח. לאחרונה בילינו ב'זאפה' הרצליה בהופעה של 'ילדי בית העץ'. הילדים זרחו מאושר. היה מושלם".
ספר לחג:
בימים אלה אני קוראת במקביל את 'הסיפור האמיתי של יותם' מאת אושרית מינץ ואת 'המדריך הרשמי של TED' לדיבור בפני קהל. שיר אהוב? 'רוחות של שינוי' (סקורפיונס), שמסמל עבורי כמה כאב ואי־צדק יש בעולם, ועם זאת את התקווה התמידית שיום אחד יהיה פה טוב יותר".
קראו גם:
2 צפייה בגלריה
תום שנת השמיטה. שותלים ברחובות
תום שנת השמיטה. שותלים ברחובות
שותלים ברחובות בתום שנת השמיטה. "שיהיה נעים לעשות סידורים ברגל"
(צילום: עיריית רחובות)
תיבת ההצעות:
"צל, צל ועוד צל. לשתול המון עצים. שאנשים ייצאו מהבית ולא ייכנסו לאוטו, כי יהיה להם נעים לעשות את הסידורים והבילויים ברגל. ובכלל, להפוך את המרחב הציבורי למרחב הליך וידידותי: צל, בתי עסק, מקומות בילוי ותרבות, תאורה, תשתיות ראויות, שבילי אופניים, שיפור הניקיון וחזות הרחובות. בנוסף, להכניס הרבה שירותים לתוך השכונות, קרוב לבית"
מה חדש:
"בימים אלה אני מקדמת, יחד עם קבוצת אמהות יפות ומדהימות ועם שותפים טובים בעירייה, פתיחת מרכז למשפחות מיוחדות בעיר. חשוב שהעיר רחובות תהיה הרבה יותר נגישה לאוכלוסיות בעלות מוגבלויות וצרכים מיוחדים, ונדרש לשפר את מודעות ציבור לנושא".