"לפני מספר חודשים חשבתי לפתוח עסק, אבל לא סתם עסק, מקום של אוכל שיעניק לאנשים חוויה אחרת ושונה", מספר ירין ויצמן, צעיר בן 19 בלבד. מכאן הדרך הייתה קצרה עבורו והוא הפך לזכיין של רשת הפיצריות העולמית "פאפא ג'ונס" בגדרה.
קודם לכן עבד ויצמן בתוך מנהל סניף ברשת מזון גדולה, אבל החלום היה לפתוח עסק משלו. "הגעתי לפאפא ג׳ונס בפעם הראשונה כשחיפשתי מקום לאכול והכל היה סגור", הוא מספר ואומר בכנות: לא הכרתי את הרשת קודם, עד שנכנסתי לאכול בסניף ברחובות, ומאז התמכרתי לטעם. אמרתי לעצמי "כזה מוצר אני רוצה שהלקוחות שלי יחוו. הבצק הטרי, כל התוספות טריות, מבחר של רטבים מקוריים. פיצה איכותית".
קראו גם:
הסניף החדש נפתח לפני כחודשיים וחצי בשדרות בן גוריון 105 בגדרה, הוא כשר ופתוח מימי ראשון עד חמישי מהשעה 12:00 בצהריים ועד 00:00 בלילה, בימי שישי מ-12:00 עד שעה לפני כניסת השבת, ובמוצ"ש מחצי שעה לאחר צאת השבת ועד 00:00 בלילה.
איך התכוננת לפתיחה?
"יצאתי להתלמדויות ברשת כדי להתכונן, ואחרי הרבה הכנות של המקום והתרגשות, יצאנו לדרך".
מה מיוחד בסניף פאפא ג'ונס בגדרה?
"חשוב לי שידעו הסניף שלנו הוא יותר מעסק של אוכל, הוא גם משפחה. כל לקוח שנכנס אלי לעסק, כאילו נכנס אלי לבית. מעבר למוצרים שתמיד נמצאים ונשמרים באיכות גבוהה, הלקוחות רואים איך העובדים עושים את האוכל מהלב וחשוב לי שידעו שנעשה כל שידרש בשביל שכולם ייהנו".
מה המנה הכי מסקרנת בעיניך?
"הפיצה המסקרנת ביותר בעיניי זו חד משמעית פאפא קרסט יוונית. אין ספק שזו הפיצה המנצחת".